Wanneer u uw paardje in training wilt hebben, mag u altijd contact op nemen en zullen wij kijken of daar nog plek voor is.

Voor nmprs keuringen & Amerikaanse shows.
Merries.
Hengsten. 
Twenters.

Wij nemen geen merries met veulens aan voor een training!

Wij nemen 375,- per maand.

Hier zit in :
Voer op maat.
Training op maat, met veel afwisseling.


1x Scheren. Wanneer hij/zij vaker geschoren moet worden zal er 45,- in rekening gebracht worden.


En het vervoer naar show / keuring binnen NL.


Ophalen en thuis brengen van uw paardje kan in overleg, hier worden wel reiskosten voor genomen.


Stalling op zaagsel.


Weide gang of paddock.


Wij trainen uw paardje op een rustige werkwijze.

Het paardje moet ondanks dat hij/zij in training is genieten van het werk dat wij er mee doen. Dit om het juiste resultaat te behalen. Een paard dat positief in zijn of haar training staat, neemt meer in zijn/haar geheugen. Wanneer een paard ontspanning vind in het werk, zal het meer opnemen van de training. We hebben altijd een lange warming up en een lange cooling down, zodat het lichaam de tijd krijgt om zich te ontwikkelen.

Uw paardje dient altijd goed en tijdig geënt te zijn!
Ook moet hij of zij zijn ontwormd. Zorg er ook voor dat uw paardje netjes is bekapt. Wanneer dit nog moet, zullen deze kosten in rekening gebracht worden.


Ook is het belangrijk dat u passende dekens achter laat bij uw paardje. Wanneer zij geschoren zullen worden moeten zij uiteraard warm kunnen blijven door middel van een deken.

Wanneer wij het vermoeden hebben dat het paardje niet gezond is of iets onder de leden heeft mogen wij een dierenarts inschakelen! Deze kosten zijn voor de eigenaar. Wanneer wij vooraf denken dat het paardje ziek is en of niet gezond oogt zal deze niet worden aangenomen!

Voor het reserveren van een plek vragen wij een aanbetaling. Het trainings geld word tijdens het brengen van uw paardje voldaan.
Het trainings geld en of de aanbetaling word niet geretourneerd!


Keuring / show 2021 : vol!


Reserveer al optijd voor 2022!